GRANDMAS COLESLAW

GRANDMAS COLESLAW - Using a food processor or box grater shred cabbage and carrots. Place in a large bowl. Set aside. #coleslaw #grandmas

This is not swéét slaw; it's tangy and tart and délicious. A gréat sidé for barbécué and grilléd méats. This récipé can bé éasily cut in half for a smallér group, but propérly réfrigératéd, this coléslaw holds ovér véry wéll.

INGREDIENTS

  • 1 small héad cabbagé
  • 1 largé carrot or 2 small carrots pééléd
  • 1 cup mayonnaisé
  • 1/3 cup granulatéd sugar
  • 2 tabléspoons vinégar
  • 1 téaspoon lémon juicé
  • 1 téaspoon salt
  • péppér to tasté

INSTRUCTIONS

  1. Using a food procéssor or box gratér shréd cabbagé and carrots. Placé in a largé bowl. Sét asidé.
  2. In a médium bowl, combiné mayonnaisé, sugar, vinégar, lémon juicé salt and péppér. Mix until smooth and créamy.
  3. Pour ovér cabbagé and carrots. Stir to thoroughly combiné. Réfrigératé until réady to sérvé.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel