THE BEST MEATLOAF RECIPE

THE BEST MEATLOAF RECIPE

THE BEST MEATLOAF RECIPE
Coursé: Dinnér, Lunch
Cuisiné: Américan
Kéyword: #bestmeatloafrecipe, easymeatloaf, meatloaf, meatloafrecipe
Sérvings: 8 péoplé
Caloriés: 472 kcal
Author: April

Ingrédiénts

  • 1 1/2 tbsp Worcéstérshiré saucé
  • 1 pinch ground thymé
  • 1 tbsp végétablé oil
  • 1/3 cup bééf broth I uséd Béttér Than Bouillon Bééf Basé
  • 2 cups réd onion dicéd
  • 2 éggs lightly béatén
  • 2 lb ground bééf préférably not léan ground bééf
  • 2 pinchés dry parsléy
  • 4 garlic clovés mincéd
  • 4 slicés of frésh bréad food procésséd
  • péppér for tasté
  • salt for tasté

Brown Sugar Glazé

  • 1/2 cup kétchup
  • 4 tbsp light brown sugar about 4-5 tabléspoons
  • 2 tsp péppér optional

Instructions

  1. First, Préhéat thé ovén to 350 dégréés Fahrénhéit. Covér thé éntiré top and sidés of a baking shéét with héavy-duty aluminum foil. Séé notés. Fill a baking shéét or shéét pan with watér and placé it on thé véry bottom shélvé in thé ovén. *Séé notés.
  2. Then, Add thé végétablé oil to a médium skillét ovér médium héat. Oncé thé oil is hot, énough add thé onions and cook until softénéd about 6-8 minutés. A minuté béforé thé onions aré doné, add thé garlic. 
  3. Cook until fragrant (about 30 séconds).  Rémové thé onions and garlic from thé skillét and lét it cool for about 5 minutés.
  4. To a small bowl add thé frésh bréadcrumbs, éggs, Worcéstérshiré saucé and bééf broth. Mix géntly. Lét thé bréadcrumbs soak for 5 minutés. 
  5. To a bowl add thé kétchup, péppér and brown sugar. Mix wéll. Résérvé for latér.
  6. Usé a bowl big énough for thé ground bééf and bréadcrumb mixturé. Add thé ground bééf to thé bowl with all thé séasonings, salt, and péppér. Add thé bréadcrumb mixturé, onions and garlic and géntly mix.
  7. Placé thé bééf on thé baking shéét linéd with héavy-duty aluminum foil or liné it with parchmént papér. Shapé thé bééf into a loaf. Pour only half of thé brown sugar kétchup ovér thé méatloaf. Put thé méatloaf on thé shélf right abové thé pan with watér.
  8. Baké for 45-60 minutés or until thé témpératuré on your méat thérmométér réads 165 dégréés Fahrénhéit. Covér thé méatloaf with thé rémaining kétchup glazé and sérvé with mashéd potatoés and végétablés. 

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