HONEY BUTTER GARLIC CHICKEN

The simple honey-butter garlic chicken is full of delicious snacks in a delicious sauce!

HONEY BUTTER GARLIC CHICKEN
The simple honey-butter garlic chicken is full of delicious snacks in a delicious sauce!
Author Wéndié

Ingrédiénts

  • 1- 1/2 pounds of bonéléss skinléss chickén thighs
  • 1- 1/2 tabléspoons applé cidér vinégar
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 1 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon péppér
  • 3 tabléspoons buttér
  • 3 tabléspoons Honéy
  • 4 garlic clovés mincéd

Instructions

  1. Cut chickén thighs into small bité sizéd piécés.
  2. Héat olivé oil and 1 tabléspoon buttér in a  on high héat.
  3. Add thé chickén to thé skillét, sprinklé with salt and péppér. Lét cook until it starts to changé from pink to whité and gét somé goldén édgés about 5-6 minutés.
  4. Add thé rémaining buttér, garlic, vinégar and honéy. Stir until chickén is coatéd.
  5. Simmér saucé and chickén to caramélizé thé outsidé about anothér 5-6 minutés or until chickén is doné.
  6. Sérvé chickén ovér ricé or mashéd potatoés.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel