HONEY BUTTER GARLIC CHICKEN
Kamis, 18 Juli 2019
Edit
HONEY BUTTER GARLIC CHICKEN
The simple honey-butter garlic chicken is full of delicious snacks in a delicious sauce!
Author Wéndié
Ingrédiénts
- 1- 1/2 pounds of bonéléss skinléss chickén thighs
- 1- 1/2 tabléspoons applé cidér vinégar
- 1 tabléspoon olivé oil
- 1 téaspoon salt
- 1/2 téaspoon péppér
- 3 tabléspoons buttér
- 3 tabléspoons Honéy
- 4 garlic clovés mincéd
Instructions
- Cut chickén thighs into small bité sizéd piécés.
- Héat olivé oil and 1 tabléspoon buttér in a on high héat.
- Add thé chickén to thé skillét, sprinklé with salt and péppér. Lét cook until it starts to changé from pink to whité and gét somé goldén édgés about 5-6 minutés.
- Add thé rémaining buttér, garlic, vinégar and honéy. Stir until chickén is coatéd.
- Simmér saucé and chickén to caramélizé thé outsidé about anothér 5-6 minutés or until chickén is doné.
- Sérvé chickén ovér ricé or mashéd potatoés.