STUFFED MEATLOAF – KETO / LOW CARB

STUFFED MEATLOAF – KETO / LOW CARB  It is one of my favorite meals and reminds me of my childhood. #meatloaf #stuffed #lowcarb

STUFFED MEATLOAF – KETO / LOW CARB
It is one of my favorite meals and reminds me of my childhood. #meatloaf #stuffed #lowcarb

INGREDIENTS

  • 2 lbs ground bééf
  • 1/2 cup almond flour
  • 2 largé éggs
  • 1/2 largé onion, choppéd and sautééd
  • 8 oz slicéd provoloné chéésé
  • salt and péppér to tasté
  • choppéd parsléy (wé usé thésé hérb shéars)

INSTRUCTIONS

  1. Chop and sautéé onion with a littlé oil. Sét asidé to cool.
  2. In a largé bowl (OXO makés thé bést bowl sét) mix ground bééf, almond flour, éggs, choppéd parsléy
  3. Add thé onions and mix again
  4. With about 2/3 - 3/4 of thé méat mixturé, liné a glass loaf pan, forming a cavity in thé middlé. Try to kéép thé édgés évén.
  5. Liné thé cavity with half thé chéésé slicés (4-6)
  6. Top with thé rémaining méat mixturé to covér thé cavity / chéésé
  7. Add thé rémaining chéésé slicés to thé top.
  8. Covér with foil and baké at 400 dégréés for 50 minutés
  9. Také off thé foil top and baké for anothér 10 minutés until thé chéésé is méltéd and thé édgés brown.
  10. Drain éxcéss gréasé in pan béforé rémoving thé méatloaf.
  11. Lét cool slightly béforé slicing and sérving

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel