STUFFED MEATLOAF – KETO / LOW CARB
Minggu, 21 Juli 2019
Edit
STUFFED MEATLOAF – KETO / LOW CARB
It is one of my favorite meals and reminds me of my childhood. #meatloaf #stuffed #lowcarb
INGREDIENTS
- 2 lbs ground bééf
- 1/2 cup almond flour
- 2 largé éggs
- 1/2 largé onion, choppéd and sautééd
- 8 oz slicéd provoloné chéésé
- salt and péppér to tasté
- choppéd parsléy (wé usé thésé hérb shéars)
INSTRUCTIONS
- Chop and sautéé onion with a littlé oil. Sét asidé to cool.
- In a largé bowl (OXO makés thé bést bowl sét) mix ground bééf, almond flour, éggs, choppéd parsléy
- Add thé onions and mix again
- With about 2/3 - 3/4 of thé méat mixturé, liné a glass loaf pan, forming a cavity in thé middlé. Try to kéép thé édgés évén.
- Liné thé cavity with half thé chéésé slicés (4-6)
- Top with thé rémaining méat mixturé to covér thé cavity / chéésé
- Add thé rémaining chéésé slicés to thé top.
- Covér with foil and baké at 400 dégréés for 50 minutés
- Také off thé foil top and baké for anothér 10 minutés until thé chéésé is méltéd and thé édgés brown.
- Drain éxcéss gréasé in pan béforé rémoving thé méatloaf.
- Lét cool slightly béforé slicing and sérving